понеділок, 15 квітня 2013 р.

Ясиновський Петро

Ясиновський Петро Петрович на­родився 6 січня 1960 року в м. Льво­ві. Дитячі та юнацькі роки провів на батьківщині своєї мами - присілку Фентераль на території с. Зелена На-двірнянського району. Тут закінчив початкову, а згодом - Зеленську се­редню школу. Навчався на заочному відділенні історичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, який успішно закінчив. Кілька років викладав історію, згодом — природознавство, християнську етику.
Із 1995 року працював у Надвірнянському районному центрі дитячої творчості. У 2007-му вийшов на пенсію за вислугою років. Із 1996-го займається волонтерською діяльністю - практикує ці­лющі молитви за оздоровлення недужих.
Друкувався на тематичних сторінках літстудії «Бистрінь» при редакції газети «Народна Воля», у «Гуцульському календарі» (м. Верховина, 2011), журналі «Гуцульська школа», часописах «Краєзнавство. Гуцульщина» і «Добрий лікар».
У 2007 році закінчив заочні курси, одержавши сертифікат за спеціалізацією «Нетрадиційна медицина» (метод - лікування мо­литвою).
Проживає з матір'ю в селі Зелена.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.